shrug-l: custom color ramp problems

Kromhout, Clint Clint.Kromhout at dep.state.fl.us
Mon Oct 22 11:50:51 EDT 2007


Shruggers,

 

I am experiencing an issue with my custom multi-part algorithmic color ramps.
A number of my ramps have recently changed their ending colors for no
apparent reason from a dark red to neon green. No matter how many times I
reset the RGB value to what is should be it reverts back to the green. I have
also tried deleting the color ramp and recreating it, but still no luck. The
problem doesn't just affect one ramp either. It is also affecting all my
other custom color ramps with the dark red in them. Any of you ever run into
this problem before? I am using ArcGIS 9.2 with service pack 3. 

 

Thanks,

 





The Department of Environmental 

Protection values your feedback as a customer. DEP Secretary Michael W. Sole is committed to continuously assessing and 

improving the level and quality of services provided to you. Please take a few minutes to comment on the quality of 

service you received. Copy the url below to a web browser to complete the DEP 

survey: http://survey.dep.state.fl.us/?refemail=Clint.Kromhout@dep.state.fl.us Thank you in advance for completing the survey.



Clint Kromhout

Geologist / Environmental Specialist III

Hydrogeology Section

Florida Geological Survey <http://www.dep.state.fl.us/geology/> 

Department of Environmental Protection

903 West Tennessee Street

Tallahassee, Florida 32304-7716

Office: (850) 488-9380 x.132

Cell: (850) 491-7631

___________________________
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.dep.state.fl.us/pipermail/shrug-l/attachments/20071022/0e081cb4/attachment-0001.html


More information about the SHRUG-L mailing list